JRDsign Maintenance: Frans Renner Laatst bijgewerkt 29-9-2014

Mensen die tot rust willen komen, hebben heel veel baat bij het beluisteren van dit instrument. Het bespelen ervan schijnt ook heel erg goed te zijn tegen snurken en ademhalingsproblemen, zoals hyperventilatie, astma en bronchitis.


Didgeridoo (Yidaki)

De Didgeridoo is gemaakt van het hout van een eucalyptus boom. En wordt oorspronkelijk uit Australië geïmporteerd. Hij kan ook gemaakt zijn van bamboe, teakhout, maar ook zelfs van kunststof. De mooiste klanken komen uit een didgeridoo gemaakt uit de eucalyptus boom.

De healende werking van de didgeridoo komt door de trillingen die het instrument maakt. Deze trillingen werken direct in op het lichaam. Hierdoor worden eventuele storingen van de lichaamseigen trillingen hersteld.


Door ermee te gaan oefenen ga je weer op een natuurlijke manier ademhalen, en krijg je een enorme energie. Je wordt ook weer met twee voeten op de grond gezet, dit komt omdat het instrument je aardt. Ook door er naar te luisteren zal het aarden plaatsvinden, en wordt je weer bewust van de energiestromen die je al lang niet meer hebt gevoeld.


Laat je overtuigen en ervaar wat er met je gebeurt, als je er zelf mee aan de slag gaat.