JRDsign Maintenance: Frans Renner Laatst bijgewerkt 29-9-2014

Na de behandeling

Het is aan te raden om goed te drinken (water) om de losgelaten afvalstoffen kwijt te raken en rust te nemen om de energie die je hebt ontvangen helemaal op te kunnen nemen.

De trillingen werken zo’n 48 uur door in je lichaam.

Door de behandeling kun je jezelf anders gaan voelen en kunnen er emoties en gedachten naar boven komen. Het kan dan prettig zijn deze op te schrijven. Deze kunnen dan eventueel in een vervolgconsult besproken worden.

Hoe werkt het?

Het lichaam bestaat voor 80% uit water wat trillingen zeer goed geleid. Denk maar aan een steentje die je in het water gooit en de kringen die steeds verder gaan.

De trillingen hebben een helende werking op je chakra’s. Spieren, zenuwen en organen krijgen een innerlijke massage. Positieve energie zal via de klanken van de klankschalen, sansula, gong of didgeridoo. jouw chakra’s en aura binnenkomen.

 

Blokkades in de chakra’s kunnen losgelaten worden en het zelfgenezend vermogen wordt geactiveerd. Je komt weer in harmonie met jezelf. De levensenergie wordt gestimuleerd, je weerstand verbeterd, de spijsvertering wordt bevorderd, het harmoniseert lichaam en geest, je kunt beter slapen en het geeft een diep gevoel van ontspanning.


Het is van belang om goed door te ademen om alle positieve energie van de klankschalen in te ademen en alle negatieve energie goed los te laten door middel van je uitademing.

Hoe werkt een healing?