JRDsign Maintenance: Frans Renner Laatst bijgewerkt 29-9-2014

Door te werken met de didgeridoo in combinatie met stenen en mineralen, kunnen er allerlei stromingen loskomen in het lichaam, welke er lange tijd niet voelbaar of aanwezig zijn geweest.


Een voorbeeld hiervan is het voelen van koude of warmte, maar ook is het mogelijk dat er een trilling of tinteling in het lichaam voelbaar is. Het lichaam moet de trillingen wel eerst gaan herkennen om  de weg naar zelfgenezing mogelijk te maken.


Het kan ook voorkomen dat er spontaan een gevoel  van eigenliefde naar boven komt,  ook dit is dan weer bevorderlijk en kan bijdragen aan de zelf genezing van het lichaam.


Deze behandeling is geen vervanging voor een bezoek aan de huisarts of specialist, maar zeer goed in te zetten als een aanvulling op een bezoek hiervan.

Didgeridoo, stenen en mineralen


Mineralen zijn al miljoenen jaren aanwezig en hebben van zichzelf een bepaalde trilling. De kleur, hardheid en structuur van het mineraal bepaalt welke energie deze uitstraalt. En geloof me als ik zeg dat ze soms kleine wonderen kunnen verrichten.